Mainostoimistokumppanin tehtävänä on auttaa Kartanon perunalastut kategoriansa kiinnostavimmaksi ja myyvimmäksi brändiksi

Taffel Kartanon & Duran Creative

Suomen tunnetuin snacks-brändi Taffel on valinnut Kartanon-tuoteperheensä mainostoimistokumppaniksi Duran Creativen.

Brändien tarinankerrontaan ja designiin erikoistuneen Duranin tavoitteena on nostaa Kartanon perunalastut kategoriansa kiinnostavimmaksi ja myyvimmäksi vaihtoehdoksi.

“Olimme kaipailleet kumppania, jolla olisi rohkeasti uudenlaista otetta perinteiseen, mutta tunnettuun ja rakastettuun Kartanon-brändiimme. Kilpailutusvaiheessa Duran Creative ehdotti luovaa konseptia, joka riemastutti meitä kokonaisvaltaisella, tarinallisella otteellaan ja Taffelille sopivalla huumorillaan”, kertoo Orkla Suomen Product Group Manager Emmi Jyly.

“Kartanon perunalastut ovat olleet markkinoilla jo lähes 30 vuotta. Me Duranilla suorastaan hytkymme innosta saadessamme tilaisuuden uudistaa ja syventää näin legendaarisen brändin mainontaa ja markkinointia. Siinä riittää tarinaa kerrottavaksi”, kertoo Duran Creativen asiakkuusjohtaja Samuli Justén.

Yhteistyö käynnistyi vuoden 2024 alusta ja sen tulokset tulevat näkymään monipuolisesti eri medioissa loppuvuodesta.

_______________________________________________________________
Duran Creative on tarinallisen brändinrakentamisen toimisto. Vuonna 2022 sisältötoimisto Concreto Agencyn ja design-toimisto Markerin yhdistymisestä syntynyt Duran on erikoistunut brändistrategioihin, luoviin markkinoinnin konsepteihin, visuaaliseen suunnitteluun ja kiinnostaviin sisältöihin. Duranin riveissä työskentelee 11 brändinrakennuksen ammattilaista ja sen viimeaikaisia asiakkuuksia ovat olleet mm. Unilever, Kemira, Norlyn ja Boston Consulting Group.

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Suomessa se edustaa yli 70 brändiä: mm. Taffel, Panda, Felix, Grandiosa, Möller ja Black Horse. Kartanon perunalastuja on valmistettu vuodesta 1995 alkaen. Alkuperäiset maalaisperunalastut tehdään vastuullisin menetelmin Taffelin omalla Ahvenanmaan-tehtaalla kotimaisesta saaristolaisperunasta.