Edeltäneet seitsemän vuotta Mustin ja Mirrin digimarkkinoinnin parissa työskennellyt someasiantuntija ja projektipäällikkö, Lotta Lindroth, hyppäsi elokuun alussa mukaan Duranille. Mustilla ja Mirrillä Lotan tärkeimmät vastuualueet liikkuivat sosiaalisen median strategiasta, asiakaspalveluun, vaikuttajamarkkinointiin sekä moniin muihin digimainonnan tehtäviin. Onnekseen eläinrakas Lotta on päässyt työskentelemään paljon myös nelijalkaisten kanssa esimerkiksi mainoskuvauksissa.

Monipuolisella osaamisellaan Lotta tulee jatkossa pitämään huolen projektien sulavasta läpiviennistä ja vahvistaa Duranin some- ja viestintätekemistä entisestään. Ehkäpä Pienellä Roobertinkadulla nähdään tulevaisuudessa myös toimistokoiria hieman useammin.

– Eniten odotan työskentelyä yhdessä tiimin kanssa kiinnostavien projektien parissa. Uskon että pääsen monipuolisesti mukaan kaikenlaisiin työtehtäviin, Lindroth avaa.

 

Vuosien yhteistyö toi lopulta yhteen

 

Lotalla on kuljettuna yhteistä matkaa Duranin kanssa jo usean vuoden ajalta. Aikaisempi yhteistyö Duranin ja Mustin ja Mirrin välillä onkin ollut erittäin antoisaa yhtenäisen tiimin myötä. Siinä Lotalla on ollut asiakkaan puolella suuri rooli. Jatkossa Duranin porukka saa iloita Lotan osaamisesta myös pöydän toisella puolen.

– Olen päässyt työskentelemään duranilaisten kanssa viime vuosina edellisen työni kautta asiakkaana, ja yhteistyö on sujunut aina alusta loppuun mutkitta ja hyvällä meiningillä. Olen seurannut sivusta Duranin projekteja ja miettinyt, että olisipa tuossa seuraava työpaikkani. Todella hienoa olla täällä, Lindroth kertoo.

Niin töissä kuin vapaa-ajallaan Lotta on helposti innostuvaa sorttia. Hän kiinnostuu nopeasti aiheesta ja perehtyy siihen syvällisesti. Töissä Lotta nauttii eniten tiimin yhteisistä ideointihetkistä.

– Uskon että tässä työssä tulen oppimaan paljon uutta ja monipuolistamaan osaamistani. Olen tehokkaimmillani aamuisin. Olen tarkka työntekijä, mutta kokeilen rohkeasti myös uusia työskentelytapoja ja seuraan trendejä etenkin somemaailmassa. Pidän huolta, että asiat sujuvat suunnitellusti, Lindroth päättää.