Tinkimätöntä designia ja oivaltavaa markkinointiviestintää, jotta brändisi olisi kiinnostava, haluttava ja liiketoimintaasi kasvattava.

Meidän mielestämme käytännön markkinointiviestintä ja brändin strateginen rakentaminen eivät ole toisistaan irrallisia. Kaiken strategisen tekemisen pitäisi tähdätä vaikuttavuuteen tosimaailmassa – ja kaikkien yksittäisten viestien pitäisi tukea ja rakentaa brändikokonaisuutta. Siksi yhdistimme nämä neljä:

Strategia

Sidosryhmätutkimukset / Brändistrategia / Brändikonsepti / Brändin kansainvälistäminen / Brändihierarkia / Positiointi

Kiinnostava tarinankerronta pulppuaa brändistrategiasta. Strategiatyön kautta saat tietää, mikä brändissäsi on kiinnostavaa ja sitoutumisen arvoista. Selkeän strategian avulla varmistat, että brändisi kehittyy liiketoiminnallisesti oikeaan suuntaan, viestii vaikuttavia asioita ja on yksinkertaisuudessaan kiinnostava myös jatkossa.

Mitä tarkoitamme?
Brändistrategia ankkuroi yrityksesi tai organisaatiosi markkinointiviestinnälle oikean suunnan, tunnelman, äänen, maun ja hajun. Nämä eivät synny hatusta nykäisemällä, vaan huolellisella pohjatyöllä, datan hyödyntämisellä sekä tosimaailman testauksella. Duran Creativen erikoisosaamista on luoda strategisella otteella brändejä, jotka eivät jää pyörimään PDF:inä markkinointiavaruuden tyhjiöön, vaan jotka lehahtavat lentoon käytännön toteutuksina ja kantavat haluttaessa vaikka vuosikymmeniä.

Markkinointi

Markkinoinnin konseptisuunnittelu / Kampanjasuunnittelu / Somesisällöt / Mediasuunnittelu

Nykymaailmassa brändien tarinoita joko rakastetaan palavasti tai ne ohitetaan kylmästi – välimallia ei ole. Luomme yhdessä kanssasi kiinnostavaa tarinallista markkinointia, joka tavoittaa oikeat ihmiset ja jättää heihin oikean jäljen. Kuljemme kanssasi koko matkan konseptin rakentamisesta kampanjan toteutukseen.

Mitä tarkoitamme?
Suunnittelemme markkinointia, jotka sitouttaa nykyiset ja uudet asiakkaasi brändiisi. Tunnistamme erilaiset yleisöt sekä parhaat tavat puhutella niitä. Lopputuloksina synnytämme lyhyen iskevää taktista sisältöä digiin tai laajempaa brändillistä someen. Tai usein jotain siltä väliltä tai vierestä. Aina kuitenkin tarpeesi ja tavoitteesi mukaan – budjettisi huomioiden.

Design

Visuaalinen identiteetti / Visuaalinen suunnnittelu / Käyttöliittymäsuunnittelu / Pakkaussuunnittelu / Esitteet ja julkaisut

Brändisi tarina tarvitsee arvoisensa visuaaliset puitteet. Tinkimätön design varmistaa, että brändisi viestii sinusta oikeat asiat, näyttää kiinnostavalta ja saa asiakkaasi ihastumaan ensinäkemällä. Toteutamme brändisi visuaalisen identiteetin liiketoimintalähtöisesti ja rakennamme sille fiksut käytännön sovellukset.

Mitä tarkoitamme?
Design-tiimimme tekee brändistäsi uskottavan, ihastuttavan ja tehokkaan. Jokainen luomamme identiteetti on rakennettu asiakkaamme liiketoiminnan ehdoilla. Suunnittelutyömme lähtökohtana on aina asiakkaan asettama tavoite, josta käsin luomme toimeksiantoa parhaiten tukevia ratkaisuja. Lopputulemissa emme pyri tuomaan esille omaa tunnistettavaa tyyliämme vaan näkökulmamme on aina ratkaisujen räätälöinnissä niin että ne istuvat parhaiten asiakkaidemme tavoitteisiin, liiketoimintaan ja kilpailuedun luomiseen. Oman tyylin sijaan luotamme tyylitajuun ja liiketoimintaymmärrykseen.

Tuotanto

Sisältöjen tuotanto / Mainostuotannot / Brändivideot / Digitaaliset ratkaisut / Graafinen tuotanto / Animaatiot / Radiomainonta

Ideat ja suunnitelmat muuttuvat todeksi tuotannossamme. Kaipasipa tarinasi digitaalisia, analogisia tai graafisia ratkaisuja; videota, animaatiota, valokuvaa tai ääntä – me lupaamme tuottaa fiksusti, mutkattomasti ja tyylikkäästi.

Mitä tarkoitamme?
Tuotamme käyttöösi materiaalit ja sisällöt, joilla vakuutat yleisösi. Palvelumme avulla toteutat tehokkaat sisällöt järkevällä budjetilla, fiksulla tavalla ja oikeiden ihmisten kanssa. Olemme myös tottuneet työskentelemään ripeillä aikatauluilla ja tiukoilla deadlineilla, jos on tarvis. Olipa siis kyse TV-mainoksesta, digitaalisesta ratkaisusta, radiospotista tai yksittäisestä lehti-ilmoituksesta, takaamme toiveesi toteutuvan.