Haluamme rakentaa brändistäsi kestävän ja kiinnostavan. Tässä ovat ratkaisumme siihen.

Mistä rakentuu aidosti kestävä ja kiinnostava brändi? Meidän mielestämme siihen tarvitaan ymmärryksen keräämistä, strategian hahmottamista, kiinnostuksen herättämistä – ja tietysti käytäntöön tarttumista! Tässä ovat ratkaisumme sinun brändillesi:

Ymmärrys

Asiakastutkimukset / Sidosryhmätutkimukset / Brändin tilan analyysi / Konseptitestaus

Mikä on brändisi asema ja miten sidosryhmäsi näkevät maailman? Otetaan selvää!

Näin brändisi hyötyy
Käytämme ketteriä online-työkaluja ja luovaa tutkimusosaamistamme datan ja näkemyksen keräämiseen. Näin saamme selville, mitä kohdeyleisösi ajattelevat brändistäsi, millaisia tarpeita heillä on, ja miten brändisi voi vastata niihin. Tämä ymmärrys auttaa luomaan pohjan strategiatyölle, kiinnostuksen herättämiselle ja käytännön tekemiselle, joiden tuloksena brändisi pystyy kasvamaan kestäväksi ja kiinnostavaksi.

Strategia

Brändistrategia / Markkinointistrategia / Erottuvuustekijät ja kilpailuetu

Mikä brändissäsi on kiinnostavaa ja kertomisen arvoista? Strategiatyö teroittaa brändisi kärjen!

Näin brändisi hyötyy
Millainen brändin positio on tulevaisuudessa? Minkä aseman brändi voi realistisesti saavuttaa – ja miten se tehdään? Mitä brändi tarvitsee voidakseen viestiä vaikuttavasti? Aiemmin kerättyyn ymmärrykseen perustuen rakennamme brändillesi järjestelmällisen strategian, joka vastaa näihin kysymyksiin. Näin brändisi saa selkeät etenemisaskeleet.

Kiinnostus

Brändipersoona / Bränditarina / Visuaalinen identiteetti ja brändi-ilme / Verbaalinen identiteetti / Markkinointiviestinnän konsepti

Miten brändistäsi saadaan kiinnostavan näköinen, kuuloinen ja tuntuinen?

Näin brändisi hyötyy
Tyylikkään designin ja luovan markkinoinnin ammattilaisemme paketoivat strategiassa terävöitetyt erottuvuustekijäsi kiinnostavaan ja myyvään muotoon niin visuaalisesti kuin sanallisesti. Kiinnostavuus koostuu tarinasta, äänensävystä, brändipersoonasta, visuaalisesta brändi-ilmeestä ja markkinoinnin konseptista. Sanoitamme ja kuvitamme nämä sinulle, jotta brändisi voi jatkossa viestiä vaikuttavammin ja myydä enemmän.

Käytäntö

Brändiohjeisto / Brändin digitaaliset ja fyysiset sovellukset / Markkinoinnin kampanjat, sisällöt ja tuotannot / Video, kuva, some, radio, printti, 3D

Miten johdat ja hallinnoit brändiäsi ja toteutat kiinnostavaa markkinointia käytännössä?

Näin brändisi hyötyy
Brändin strategiasta ja tarinasta ponnistaen toteutamme konkreettiset toimenpiteet. Löydämme toimivimmat kanavat ja luomme niihin kiinnostavimmat sisällöt. Näin brändisi näkyy, kuuluu ja tuntuu kiinnostavana kohdeyleisöjesi elämässä.